Klubmesterskab

07-01-2020

Klubmesterskab i eCykle Klub Danmark (eCKD) Lørdag d. 29. februar 2020. Der afvikles både et BKOOL og et Zwift mesterskab.
Start kl. 10:00 på Zwift
Start kl. 12:00 på BKOOL

Løbene bliver åbent for alle, men kun medlemmer af eCKD(der har betalt kontingent og tilmeldt sig på hjemmesiden), kan vinde eventuelle lodtrækningspræmier, og medaljer. (Medaljer vil kunne afhentes i Gislev, lørdag den 7. marts 2020 til DM. Ikke afhentede vil blive fremsendt herefter med posten).

Ligeledes er det kun medlemmer af eCKD, der på vores hjemmeside ecykleklub.dk, vil blive opslået på wall of fame over klubmestre gennem tiderne.

Der bliver på begge platforme 4 rækker (A, B, C og D), så det er et arrangement, hvor alle kan være med, og har en chance for at få de eftertragtede podieplaceringer og medaljer.

Opdeling i rækker på Zwift følger ZwiftPower kategoriseringen som normalt i Zwift løb. På Bkool, kommer der senere en meddelelse om, hvilken række man skal deltage i.

Skulle du ikke være medlem af eCKD endnu, kan du blive det her: https://www.ecykleklub.dk/team/1

Ruterne er:

Deltagere, der ikke er medlemmer af eCKD, skal ikke tilmeldes (må dog gerne gøre det på begivenheden her på FB)

Deltagere der er medlemmer af eCKD: Da vi ikke ønsker at gætte, hvem der står bag de enkelte nickname, SKAL man tilmelde sig på vores hjemmeside. (elles kan man ikke forvente at deltage i lodtrækninger, eller komme på resultatlisten for klubben)

Dette gøres her:

Bkool: https://ecykleklub.dk/event/14

Zwift: https://ecykleklub.dk/event/15

Der er nu oprettet en side med deltagere og info her: https://ecykleklub.dk/page/klubmesterskab-2020

Mvh Søren, Jacob, Morten og Henrik