DCU BKOOL CUP 2020

Danmarks Cykle Union, i samarbejde med e-Cykle Klub Danmark og Bkoolligaen.dk, byder alle e-cykleryttere velkommen til DCU Bkool Cup 2020.

Cup’en starter 1. oktober og løber til og med 22. december, hvorefter den samlede vinder kåres. De enkelte løb samkøres med Bkoolligaen, men deltagere i Cup’en kører i særskilt klassement.

DCU Bkool Cup 2020 stiller særlige krav til ryttere og udstyr, hvorfor det er vigtigt at læse vedhæftede propositioner grundigt igennem. Vi glæder os til masser af godt væddeløb med Full Gazz, på virtuelle ruter rundt om i verden.

For at deltage i DCU BKOOL CUP skal man udfylde en ansøgning online. Denne bliver behandlet og godkendt af løbsledelsen når kravene er opfyldt.

--------

Dem der kørte med i DCU-rækken sidste sæson vil se at det meste er det samme, blot ikke perioden og hvad det ender ud i

Der køres en selvstændig CUP fra 1.okt til 22.dec i stedet for henover hele sæsonen. Det skyldes at vi på nuværende tidspunkt ikke ved hvordan DM-formatet bliver og derfor først kan starte en DM-kvalifikation når dette er på plads. Vi forventer at dette er afklaret inden jul og at vi kører DM-kvalifikation efter nytår.

DCU BKOOL CUP 2020 er officielle løb under DCU og Top 3 præmieres med DCU-medaljer.

Læs propositionerne grundigt igennem og spørg løs enten her i gruppen eller direkte til Jacob Skovsgaard

Du kan se propositionerne hos DCU HER.